دوشنبه 16 تير 1404 - Mon 07 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404606
    تاریخ انتشار: 16/تير/1404 - 12:09

    فوری/ حمله هوایی گسترده جنگنده های اسرائیل

    ارتش رژیم صهیونیستی از عملیات نیروهای هوایی این رژیم علیه اهدافی در یمن خبر داده و یمن نیز اعلام کرد که پدافند این کشور در حال تقابل سنگین با اهداف متخاصم است.

    فوری/ حمله هوایی گسترده جنگنده های اسرائیل

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    دقایقی بعد از هشدار ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر انجام حملات نظامی علیه یمن، خبرگزاری رویترز به نقل از شاهدان عینی از شنیده شدن صدای انفجار در بندر حدیده در غرب یمن خبر داد.

    رادیو ارتش اسرائیل نیز رسما اعلام کرد که نیروی هوایی این رژیم حمله به الحدیده را آغاز کرده است.

    رسانه‌های یمنی نیز حمله هوایی اسرائیل به الحدیده را تایید کردند و خبرنگار المیادین گزارش داده که ارتش اسرائیل با ۲۰ حمله هوایی این بندر را مورد حملات خود قرار داده است.

    ارتش رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش از عملیات قریب الوقوع در مناطقی در یمن خبر داده بود و برای آن هشدار تخلیه صادر کرد.

    ارتش اسرائیل اعلام کرده که قصد دارد حملاتی علیه بنادر حدیده، راس عیسی و صلیف در یمن انجام دهد.

    با آغاز حملات هوایی رژیم صهیونیستی در یمن وزیر جنگ این رژیم مدعی شد که نیروهای انصارالله تاوان سنگینی پرداخت خواهند کرد.

    اسرائیل کاتز با اشاره نام این عملیات به عنوان پرچم سیاه گفته، ما به اهدافی در بنادر حدیده، صلیف، راس عیسی و نیروگاه راس الخطیب حمله کردیم.

    این حملات در شرایطی صورت میگیرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برای دیدار با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به واشنگتن سفر کرده است.

    کاتز در ادامه مدعی شده، ما به کشتی گلکسی لیدر که حوثی‌ها دو سال پیش آن را ربوده بودند و از آن برای فعالیت‌های تروریستی استفاده می‌کنند، حمله کردیم.

    مقام یمنی: ۱۰ جنگنده اسرائیلی مجبور به فرار شدند

    این کشتی پیش از این نیز هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود.

    سخنگوی نظامی انصارالله در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نیروی هوایی یمن در حال مقابله با تجاوز صهیونیستی علیه کشورمان است.

    منابع نظامی یمنی به المیادین گفتند که نیروی هوایی با حمله اسرائیل به الحدیده مقابله کرده و بخش بزرگی از آن را خنثی کرده است.

    براساس این گزارش، پدافند هوایی یمن اولین موج موشک‌های زمین به هوا را شلیک کرد و دست کم ۱۰ هواپیمای اسرائیلی را مجبور به ترک حریم هوایی قبل از انجام هرگونه عملیاتی کرد.

    این مقام یمنی تاکید کرد، هواپیماهای دشمن اسرائیلی پس از مواجهه با پدافند هوایی یمن، حریم هوایی استان الحدیده را ترک کردند و نتوانستند وارد استان‌های دیگر شوند.

    خبرنگار المیادین همچنین گزارش داد که درگیری بین نیروی هوایی یمن و هواپیماهای اسرائیلی بیش از نیم ساعت در حریم هوایی دریای سرخ ادامه داشت.

    یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن نیز گفت، این رویارویی با انبوهی از موشک‌های زمین به هوای ساخت داخل انجام شد که باعث سردرگمی زیادی در بین خلبانان دشمن و اتاق‌های عملیات آنها شد. وی در ادامه تاکید کرد، پدافند هوایی ما آماده و مهیا است تا با تمام قدرت و توان با حملات اسرائیل به کشورمان مقابله کند.

    وی در ادامه تاکید کرد، عملیات حمایتی از غزه و فلسطین با سرعت بالا ادامه خواهد یافت و ما با تمام توان از کشور و ملت خود دفاع خواهیم کرد.

    حزام اسد، عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن در واکنش به حملات هوایی صهیونیستها تاکید کرد، این تجاوز تنها باعث افزایش پایداری و عزم مردم ما برای ادامه حمایت از غزه خواهد شد.

    یمن با موشک بالستیک فورا پاسخ حملات اسرائیل را داد

    فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل هم از شناسایی شلیک موشک از یمن خبر داد. رسانه‌های اسرائیلی نیز گزارش دادند شلیک موشک از یمن شناسایی شده و آژیرها در منطقه بحر المیت و غرب به صدا درآمدند.

    شبکه خبری قدس با انتشار دو ویدئو گزارش داد که موشکهای بالستیک یمن به مواضع رژیم صهیونیستی اصابت کرده است.

    به دنبال انتشار این اخبار، نصیرالدین عامر معاون رئیس هیئت رسانه‌ای انصارالله اعلام کرد که صهیونیست‌ها باید به پناهگاه‌ها بروند، زیرا کسانی که به غزه و ما حمله می‌کنند، خواب راحت نخواهند داشت.

    وی تاکید کرد، غزه تنها نیست و یمن در ذلت نمی‌خوابد.

    رسانه‌های اسرائیلی نیز به نقل از منابع ارتش گزارش دادند، تلاش‌هایی برای رهگیری دو موشک شلیک شده از یمن انجام شده و نتایج این تلاش‌ها در حال بررسی است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما